Ti mit tesztek az izületi porcaitokért?

0

A sérülések elkerülése, izületeink egészségének megőrzése kiemelten fontos, főleg most, amikor épp a NATO Futásra készülünk. Mint azt biztosan tudjátok a futás megterheli az ízületeket, hiszen komoly terhelésnek vannak kitéve, főleg a kemény felületű járdák miatt, helytelen cipő választásnak vagy esetleg a rossz technikának. 

Azon kívül, hogy a futóverseny előtt egy profi instruktor segítségével biztosítjuk minden futónak az ingyenes bemelegítést, most egy extra segítséggel is készültünk nektek a BiotechUSA csapatával. 

Csapatunk szakmai partnere ajánlására mi olyan terméket választottunk, amelyben az összetevők fontos szerepet töltenek be a csontok, porcok felépítésében és működésében.

Ezen a linken: Arthro Forte Liquid MSM-mel, glükózaminnal és kollagénnel – BioTechUSA minden hasznos információt elolvashattok a termékről, de ha további kérdésetek lenne, látogassatok el a (lokális bolt linkje) üzletbe / a hozzátok legközelebb eső BioTech USA üzletbe és kérjetek tanácsot személyesen, vagy bátran írjátok meg a szakértő válaszol felületen!

Megosztás: