Gyászol az Atlétika!

0

Gyászol az Ikarus BSE Atlétikai Szakosztálya és a Budapesti Atlétikai Szövetség

Névtelen-2Nemeslaki Tivadar 1950-2020

A sport, az atlétika nagy szerelmese, a Budapesti Atlétikai Szövetség elnökségi tagja megdöbbentő hirtelenséggel eltávozott.

A vezetéknevét sosem lehetett hallani, mert egy ország atlétatársadalma be tudta azonosítani a keresztnevéről.

Minden nap kilátogatott estefelé kedvenc helyére, az Ikarus atlétika pályára, és mindig valami jót akart tenni szeretett sportágának. Ha fáradt volt a napi munkától, akkor csak megpihent. Körbenézett, élvezte a sportoló fiatalok látványát.

Hihetetlen aktivitás jellemezte. Minden versenyre ellátogatott, minden eredményről tudott.

Ő volt az, akihez még azok is bátran fordultak segítségért, akik alig ismerték. Nem tudott nemet mondani, mert egyszerűen szeretett segíteni.

Minden évben nemzetközi versenyekre szerevezett csapatot a Budapest Atlétikai Szövetség felkérésére, Dortmundba, 4 Város Tornájára, Majanoba. De nélküle nem volt NATO Futás és Pólus Futónap sem, gyerekversenyek szervezésében vett részt, ha kellett szállított, ha szükség volt rá megjavította a sportszereket, egyszóval nélkülözhetetlen ember volt.

Talán ott lehetett érezni, hogy telnek az évek, hogy úgy 5 éve már nem szökellve lépett.

És nincsenek rá szavak, nehéz felfogni.

Ez a csupaszív ember egyszercsak elfáradt és pihenni tért. Isten veled Tivadar, hiányozni fogsz nem csak az Ikarus BSE Atlétikai Szakosztályának, hanem a Budapesti Atlétikai Szövetségnek és a Főváros atlétikai életének.

Megosztás: